Publicerad i Betraktelser

TILLSAMMANS MED MIN BÄSTA VÄN

Solens strålar bryter fram genom molnen när jag är på väg till bussen idag. Jag ser den blåa himlen skymta fram mellan molnflaken och blir hänförd av allt det vackra som sker i naturen. För några dagar sen läste jag en artikel om att forskare kommit fram till att det finns parallella verkligheter. Det är en fascinerande tanke tycker jag. Tänk om ljuset från baksidan av molnen erbjuder en annan värld?

På tal om andra världar … 

I lördagsmorse vandrade jag och Amy upp till Mösseberg för att möta morgonen. Det märks att hon älskar berget lika mycket som jag gör, för ju längre upp vi vandrade desto ivrigare blev hon. Den sista biten sprang hon och var otroligt glad. Som alltid låg berget tyst och stilla, med ett stort lugn. Och naturen talade till oss. De gamla träden knirkade och knorrade, här och var kom olika djur fram. Vi stod länge och betraktade en liten brun ekorre som kikade lika nyfiket på oss innan den muntert hoppade vidare från träd till träd. På vägen ner förbi kurorten fick Amy som vanligt ett busryck och rusade runt med svansen i vädret och pälsen alldeles rufsig. Det är tydligt att berget har skön energi som gör gott för själ och hjärta. 

Få saker gör mig så glad som att se min bästa vän så lycklig. Det är många kramar och mys tillsammans när jag kommer till henne. I fyra år har vi varit tillsammans och för varje dag växer kärleken. Successivt har vi utvecklat tillit. Bara en sådan sak som att klippa klorna exempelvis. Det går bra nu, även om hon grälar på mig och tycker jag är dum just då. Det är en stor skillnad med tanke på hur rädd hon var när hon kom till oss 2013. 

http://www.pixabay.com

Författare:

Ända sen jag var liten har jag älskat att skriva. Det sägs att alla människor har en unik gåva som gör att de kan uttrycka sig på sitt eget unika sätt. Jag skriver med passion och kan sitta i timmar med mina skrivarprojekt. Till vardags arbetar jag som lärare och jag tycker att min passion för skrivande och lärarskapet går hand i hand på många sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s