Publicerad i Betraktelser

VANDRA SIDA VID SIDA

Vissa människor kommer in i ens liv av en anledning. De finns där som stöttepelare, som läromästare, som följeslagare och som vänner.
Vissa människor är i ens liv en kort tid, för att sedan vandra vidare. Då lever deras visdom ändå kvar i ens hjärta och påminner en om vad de givit för gåvor.

Jag tänker att den tomhet som känns i rummet är för att en sörjer glädjen och kärleken som kom från den personen. Och då är alla vackra minnen till hjälp – att minnas de roliga stunderna, skratten och skämten. Det är också att öppna sitt hjärta för dem som ännu finns kvar i ens liv och värna lite extra om dem.
Alla kommer förr eller senare att öppna dörren och vandra iväg mot nya mål i livet. Våga släpp taget och vet i ditt hjärta att om det är meningen så möts man igen under andra omständigheter. Värna om dem som är kvar i ens liv. Låt dem få veta att du tänker på dem, fråga dem om saker och njut av varandras sällskap. Andas, lev och älska med hela ditt hjärta. 

Livet blir meningsfullt på detta sätt – att vara med i hjärtats sång. Att se på livet med kärlekens ögon 😍
❤ Ljus & Kärlek❤

Författare:

Ända sen jag var liten har jag älskat att skriva. Det sägs att alla människor har en unik gåva som gör att de kan uttrycka sig på sitt eget unika sätt. Jag skriver med passion och kan sitta i timmar med mina skrivarprojekt. Till vardags arbetar jag som lärare och jag tycker att min passion för skrivande och lärarskapet går hand i hand på många sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s