Publicerad i Dagens bild

Värmande 

Ruskigt, röset, iskallt väder utomhus. Då tänker jag på dem som alltid är där och får mig att skratta och le. 

Mina vänner 😍 …

Vissa av dem har fyra ben och tinar hjärtans gärna upp iskalla fötter. Andra fyrbenta bjuder på svansviftningar och busrusningar, samt gillar att ligga trångt i soffan och glo på film.  De tvåbenta vännerna bjuder på djupa diskussioner, mysiga tevekvällar och laga mat tillsammans-stunder och ger extra goda skratt av humor och värme.  Att ha historier och berättelser att dela med vänner är fantastiskt härligt. 

Så jag konstaterar att även om det just nu verkar vara som att våren har kommit vilse och värmen lyser med sin frånvaro – så värmer tanken på alla mysiga vänner hela mitt ❤

Författare:

Ända sen jag var liten har jag älskat att skriva. Det sägs att alla människor har en unik gåva som gör att de kan uttrycka sig på sitt eget unika sätt. Jag skriver med passion och kan sitta i timmar med mina skrivarprojekt. Till vardags arbetar jag som lärare och jag tycker att min passion för skrivande och lärarskapet går hand i hand på många sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s