Publicerad i Dagens bild

Glada nyexaminerade yrkeslärare

Igår var det sista dagen på Yrkeslärarprogrammet vid Linnéuniversitetet. Två år där jag lärt mig enormt mycket och har fått många verktyg på vägen. Jag har också haft förmånen att lära känna fantastiska människor som inspirerar och som blivit mina förebilder.

Foto:Maria Wilandson

Författare:

Ända sen jag var liten har jag älskat att skriva. Det sägs att alla människor har en unik gåva som gör att de kan uttrycka sig på sitt eget unika sätt. Jag skriver med passion och kan sitta i timmar med mina skrivarprojekt. Till vardags arbetar jag som lärare och jag tycker att min passion för skrivande och lärarskapet går hand i hand på många sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s