Publicerad i Dagens bild

I huvudet på Rut

Hon är rolig lilla Rut. Som ett svart litet yrväder far hon fram, mycket självständig har hon blivit de senaste veckorna. Det är roligt tycker jag, att se henne glad, framåt, nyfiken och med en stor aptit på livet. 

Jag och en vän diskuterade det häromdagen, att det gör mycket att få vara med, att ha en trygg famn att tanka kärlek och energi ifrån, att aldrig någonsin bli utestängd och ratad för att man anses vara jobbig. Mina djur är med där livet händer. 

I över 20 år har jag varit hund- och kattmorsa och älskar livet med Amy, Flora, Majken och Rut.

Liten och trött efter busrusningar.
Vackraste lilla tjejen – Rut ❤️
Jag tror att man kan säga att de är vänner nu – Flora, Rut & Majken 😍

Författare:

Ända sen jag var liten har jag älskat att skriva. Det sägs att alla människor har en unik gåva som gör att de kan uttrycka sig på sitt eget unika sätt. Jag skriver med passion och kan sitta i timmar med mina skrivarprojekt. Till vardags arbetar jag som lärare och jag tycker att min passion för skrivande och lärarskapet går hand i hand på många sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s