Publicerad i Skrivandets hantverk

Nya spår

Nu när jag avslutat yrkeslärarutbildningen finns det mycket tid till att göra det jag älskar att göra. Just nu ägnar jag mig åt personlig utveckling och en skrivarkurs. Det sporrar och inspirerar mig att lära mig mer om hur jag hittar mina idéer och utvecklar dem. En ständig fråga i huvudet är exempelvis: ”Hur skulle det vara om …?” 

Att bygga karaktärer är en annan del som jag håller på med nu. Hur skapar jag en karaktär, som är hållbar och trovärdig? Tidigare har jag ”bara”skrivit, men i takt med att kursen fortskrider så har något hänt i mitt huvud. Jag vill jobba på detaljerna från början för att låta karaktärerna få leva sina egna liv.

Författare:

Ända sen jag var liten har jag älskat att skriva. Det sägs att alla människor har en unik gåva som gör att de kan uttrycka sig på sitt eget unika sätt. Jag skriver med passion och kan sitta i timmar med mina skrivarprojekt. Till vardags arbetar jag som lärare och jag tycker att min passion för skrivande och lärarskapet går hand i hand på många sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s