Publicerad i Betraktelser, Ledstjärnor för inspiration

Nytt år – nya möjligheter

away-3024773_640

Det är rätt lustigt med hur det kan kännas inom en på ett nytt års första dag.En blank sida i en ny bok med tolv nya kapitel att skriva. Kapitel som kommer att rymma utmaningar, glädjeämnen, sorger, tråkiga dagar, roliga dagar, glada återseenden och ledsamma farväl. Just nu, är det inget som jag vet om. Det kommer att visa sig i de olika kapitlen med hur året framskrider.

Så här på den allra första dagen 2018-01-01, väljer jag att skriva detta blogginlägg. Som en nystart på många olika sätt.

  • Jag önskar att detta år ska rymma utmaningar som får mig att vilja ge allt och göra mitt bästa varje dag.
  • Jag önskar att det kommer att bli mycket skratt och glada stunder och kära återseenden.
  • Jag önskar att jag har styrkan att finnas där för dem som behöver mig i stunder där livet är tufft. Kanske inte så mycket hitta färdiga recept, utan vara armen som stöder när det känns jobbigt. För hur det än är med livet, så kommer det uppförsbackar när inte orken finns och även nerförsbackar där livet rullar på.
  • Jag vill också ha modet att hoppa, våga chansa och testa nya saker. Möta rädslan och ändå satsa och göra saker på mitt sätt.

 

En av alla saker som jag gör i livet är att arbeta målinriktat. Jag har gjort upp en plan för årets 52 veckor och hur jag ska jobba med mitt skrivande. När du har satt upp mål är det lättare att arbeta fokuserat.

Mia

Författare:

Ända sen jag var liten har jag älskat att skriva. Det sägs att alla människor har en unik gåva som gör att de kan uttrycka sig på sitt eget unika sätt. Jag skriver med passion och kan sitta i timmar med mina skrivarprojekt. Till vardags arbetar jag som lärare och jag tycker att min passion för skrivande och lärarskapet går hand i hand på många sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s