Publicerad i Ledstjärnor för inspiration

Dialoger

Under en bilresa luftade vi det mesta mellan himmel och jord. Allt från skolarbete till livet i stort.

Jag är tacksam för alla dialoger som jag har förmånen att ha med andra människor. Att under en lunch, en bilresa eller över en kopp kaffe diskutera livet och dess innehåll. Det ger mig stor behållning och är viktigt för ens välmående. Att se en annan människa och bli en del i dennes livsvärld.

För det som är viktigt för mig, kan ha en helt annan innebörd för dig. Det är viktigt att komma ihåg det.

Mia

Författare:

Ända sen jag var liten har jag älskat att skriva. Det sägs att alla människor har en unik gåva som gör att de kan uttrycka sig på sitt eget unika sätt. Jag skriver med passion och kan sitta i timmar med mina skrivarprojekt. Till vardags arbetar jag som lärare och jag tycker att min passion för skrivande och lärarskapet går hand i hand på många sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s