Publicerad i Dagens bild

Amys valpar växer och frodas

Jag följer deras utveckling hela tiden på Kennelns grupp, där uppfödaren skriver. Amys småttingar är supersöta. Det är roligt att se dem växa och vad de har för sig.

Nu har de också fått sina namn och är vid det här laget tre veckor gamla.

Inez, Indra, Ihana
Inez, Indra & Ihana
Ismo, Igor2
Ismo & Igor

Författare:

Ända sen jag var liten har jag älskat att skriva. Det sägs att alla människor har en unik gåva som gör att de kan uttrycka sig på sitt eget unika sätt. Jag skriver med passion och kan sitta i timmar med mina skrivarprojekt. Till vardags arbetar jag som lärare och jag tycker att min passion för skrivande och lärarskapet går hand i hand på många sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s