Publicerad i Mitt Falköping

Konstnatta

I helgen handlar det om höst och konst. Var på konstvandring runt om i Falköping. Såg på vacker konst på Bildkällan. Många gånger tänker jag att det lilla är det som gör världen vacker. Att stanna upp en stund och se tillvaron med nya ögon. Fundera en stund över form och färg, över känslan som väcks.

Runt om i staden finns fina konstverk. Jag brukar stanna upp en stund och njuta av det vackra.

Bildkällan
Stora Torget i Falköping med färgglad konst. Blir glad i hjärtat.

Konstverk från utställningen på Bildkällan.

/Mia

Författare:

Ända sen jag var liten har jag älskat att skriva. Det sägs att alla människor har en unik gåva som gör att de kan uttrycka sig på sitt eget unika sätt. Jag skriver med passion och kan sitta i timmar med mina skrivarprojekt. Till vardags arbetar jag som lärare och jag tycker att min passion för skrivande och lärarskapet går hand i hand på många sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s